27 Janar, 2023

Pse Edi Rama e mund gjithmonë Fevzon tonë

 Pse Edi Rama e mund gjithmonë Fevzon tonë

Nga Edi Oga

Gjithnjë e më tepër shqetësim, ndjek çdo “përballje” të kryeministrit tonë me Fevziun tonë, në “Opinion”.

Nuk dyshoj aspak në dy dëshirat dhe qëllimet e Fevziut në lidhje me këtë duel, triumfin në debat dhe audiencën e lartë.

Të dytën Fevziu e arrin gjithnjë, të parën asnjëherë. Edi Rama gjithnjë e mund Fevziun në debat.

Siç mund këdo tjetër. Sepse Edi Rama është ai që është dhe moderatorët tanë janë ata që janë.

Le të ushqejmë logjikën e thjeshtë.

A do të shkonte Edi Rama në një studio ku moderatorido ta mundte? Ku pas “përplasjes” do të humbte pikëbesimi dhe pëlqyeshmërie në publik? Jo.

Ata tashmë e njohin mirë njëri-tjetrin dhe e dinë që pa filluar, rezultatin final të përplasjes së tyre “titanike”!

Sado “underdog” në këtë duel, Fevziu është maksimumi i forcës gazetareske që një moderator shqiptar mund të ushtrojë mbi Ramën, le të themi ështësi një “rrip i kaftë” në karate, por fituesi është gjithnjë ai, “rripi i zi”, kryeministri.

Vështirë se ka njeri në glob që të zotërojë teknikat e komunikimit dhe të politikës së “post-truth”-it si i parii vendit tonë!

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *