28 Nëntor, 2023

Protesta te Parlamenti, djali vogël: Shoku im Zaho, thuaji babit të mos na prishë shtëpitë

 Protesta te Parlamenti, djali vogël: Shoku im Zaho, thuaji babit të mos na prishë shtëpitë

Banorët e Paskuqanit, “5 majit” dhe disa zonave të tjera kanë dalë në sërish në protestë kundër shembjes së banesave nga Inspektoriati i Mbrojtjes së Territorit.

Njëri prej fëmijëve iu drejtua djalit të kryeministrit Edi Rama, Zaho, që t’i thotë të atit të mos i shembë shtëpitë familjes së tij dhe të banorëve të tjerë të këtyre zonave.

“Shoku im Zaho thuaji babit tënd të mos na prishë shtëpitë.

Nuk kemi ardhur kot, s’kemi shtëpi tjetër vetëm këtë. S’kena mo.

Jemi të gjithë banorët që kemi nga një problem.

S’kemi ardhur kot këtu”, tha para mediave djali i vogël.

Edi Rama rrëfehet si asnjëherë më parë/ Zaho më ka ndryshuar jetën: Mendoja  se fëmijët e vegjël vetëm qanin.. – Online

Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.

zaho rama - Shqiptarja.com. Në mënyrë të shpejtë dhe të verifikuar me disa burime ju do të gjeni lajme nga politika e vendit dhe e rajonit, informacione ekonomike.Mbulon me lajme të gjithë

Prime Minister Rama appears next to Linda and Zaho in Tropoja, here is the detail that immediately stands out - Politike

They ask what Rama works, Zaho will melt you laughing with the answer

Holiday in the family of Prime Minister Edi Rama, Zaho celebrates his 7th birthday, Greg Rama makes a special wish and publishes the moments as the little one blows out the candles (

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *