28 Nëntor, 2023

Pacipësi në ditë qameti: Denari si dollari

 Pacipësi në ditë qameti: Denari si dollari

Nga Bledi Mane

Ky është Denar Biba, kryetari i Autoritetit Kombëtar të Konkurencës.

Ky institucion që kontrollohet nga parlamenti është krijuar të funksionojë si rregullator në ditët e qametit si këto tani.

Denari bashkë me stafin dhe strukturat e tij duhet të ishte çdo mëngjes pa njoftuar askënd duke kontrolluar blic sasinë në depozitat e karburanteve në Porto Romano e në magazinat e grosistëve të miellit e të vajit në Shkodër, Vlorë, Durrës, Tiranë.

Duke kontrolluar çmimet në pikat ku shitet nafta e benzina me pakicë, në furrat e bukës, në supermarkete…

Por Denari dhe institucioni i tij nuk duket asgjëkundi se i kanë mbuluar grosistët dhe oligarkët me paratë e çmimeve artificialisht të rritura dhe ndaj heshtin.

Heshtin ndërkohë që ne nuk kemi parë gjë akoma…

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *