10 Qershor, 2023

Me bukë me vete në punë dhe pa badigardë: Një shembull për politikanët shqiptarë nga presidenti i Austrisë

 Me bukë me vete në punë dhe pa badigardë: Një shembull për politikanët shqiptarë nga presidenti i Austrisë

Fotografia tregon, ndër të tjera, një burrë  kokëulur që shkon në punë me një çantë shpine.

Në dorë mban ushqimin për pushimin e drekës që merr me vete.

E gjithë kjo do të ishte një dukuri normale nëse ky njeri nuk do të ishte Alexander Van der Belen, presidenti i Austrisë.

Ai nuk ka përcjellje dhe sigurim rreth tij, rrugët nuk janë të mbyllura dhe kalimtarët nuk ndalohen anash kur ai kalon.

Ai ecën në heshtje dhe pa u vënë re mes njerëzve të tij, në një vend ku të ardhurat për frymë janë 47,188 dollarë dhe GDP -ja 403,768 miliardë dollarë.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *