9 Qershor, 2023

Ç’fat ka sot Cadillac-u i preferuar i Rugovës?

 Ç’fat ka sot Cadillac-u i preferuar i Rugovës?

Në 16-vjetorin e ikjes nga kjo botë të ish-presidentit Rugova, është sjellë në kujtesë fakti se ai posedonte disa automjete, ku e preferuar ishte një Cadillac Deville.

Po ku është sot ky automjet, në ndonjë hangar apo në përdorim?

Automjetin e preferuar të Rugovës e ka nën posedim ish-ministri Astrit Haraçia.

Raportohet se Cadillac Deville ai a ka marrë dhe e ka riparuar tërësisht dhe se ka disa vite që e drejton nëpër qytet, ku shihet shpesh në rrugët e kryeqytetit. Ndërsa targat i ka ato të Gjakovës.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *