1 Tetor, 2023
Aktualitet Kryesore Mendime

Revolta e Florian Binajt: Ky vend nuk bëhet prej shqiptarëve,

Nga Florian Binaj* Në këtë emision kemi sjellë një mori denoncimesh, hetimesh, raportimesh, jetëshkrimesh, dorëshkrimesh, dorëzimesh, gëzimesh, lumturimesh, hidhërimesh, përjetimesh, mashtrimesh, bashkimesh, tjetërsimesh, keqpërdorimesh e sa e sa imesh… Fenomene që e deformojnë shoqërinë, marrëveshje në të mirë të disa njerëzve por që shkatërrojnë Shqipërinë. Për çfarë kemi raportuar jemi përpjekur të gjejmë edhe përgjegjësit. […]readmore

Aktualitet Jetë Kryesore

Roza Anagnosti rrëfen historinë e dashurisë me regjisorin e filmave

Të gjithë e kemi të memorizuar në kujtesë ëmbëlsinë dhe interpretimet e mrekullueshme të Roza Anagnostit. Një prej emrave më të njohur në kinematografinë dhe teatrit shqiptar. Aktorja filloi karrierën në teatrin “Migjeni” të Shkodrës. Ishte vetëm 20 vjeç kur hyri në kinematografi në rolin e mësueses në filmin “Detyrë e posaçme”, ku edhe pse […]readmore

Aktualitet Kryesore Mendime

Nuk na e ka fajin Flori, që sot filmat e

Nga Adelina Shehu Aktori i humorit, Florian Binaj, ka ngritur me të drejtë shqetësimin e degradimit të artit në Shqipëri. Por pas monologut të tij, që ngrinte këtë shqetësim, në rrjet ka pasur debate të shumta, dhe vetë Flori është bërë objekt sulmi nga komentues të shumtë. Ai është bërë fajtor, se është një ndër […]readmore