1 Tetor, 2023
Aktualitet Jetë

Ndahet nga jeta operatori i mirënjohur i kinemasë shqiptare

Ndahet nga jeta operatori i mirënjohur i kinemasë shqiptare, Artisti i Merituar Z. Pëllumb Kallfa. Qendra Kombëtare e Kinematografisë i shpreh ngushëllime të përzemërta familjes, miqve dhe kolegëve të të ndjerit dhe ruan mirënjohje të thellë për punën artistike dhe kontributin e tij në kinematografinë e Shqipërisë. Pëllumb Kallfa ishte operator i filmave kronikale, dokumentarë […]readmore