27 Mars, 2023
Aktualitet Jetë

Historia e pabesueshme e Sulejman Pitarkës, nga hamall, në një

E filloi me filmin “Furtuna” dhe pas “Debatikut” interpretoi edhe në “Horizonte të hapura”, “Gjenerali i ushtrisë së vdekur”, “Gjeneral Gramafoni” Nga Albert Zholi Sulejman Pitarka mbetet aktor dhe dramaturg unik. Ndoshta ai mban një rekord ndër aktorët shqiptarë, pasi kryerolin e tij tek drama “Pjata e drunjtë” e luajti në moshën 82 -vjeçare, plot […]readmore

Aktualitet Jetë

Timo Flloko publikon foton e rrallë dhe i bën një

Aktori i njohur Timo Flloko, ka publikuar një foto të rrallë me bashkëshorten Vera Grabocka, me rastin e ditëlindjes së kësaj të fundit. Ai i ka kushtuar edhe një poeci emocionuese asaj. Poezia: “21 Mars, ekuinoks Verës. E dashur Ve(ne)ra, reja u tret qiellit, fryu era.   E shtrenjtë, këtë herë mbërrij te ti, përngaherë, […]readmore