31 Janar, 2023

7 zakone të vogla që të bëjnë super tërheqës/e

 7 zakone të vogla që të bëjnë super tërheqës/e

Të jesh një person tërheqës, jo gjithmonë lidhet me pamjen dhe veshjen, por edhe me veprimet e përditshme. Janë pikërisht disa gjeste të vogla, të cilat të bëjnë të dukesh edhe më tërheqës/e dhe unik/e.

1. Kur gjithmonë je i/e sjellshme dhe falenderon të tjerët.

2. Kur kënaqesh dhe vlerëson gjestet e vogla.

3. Kur i trajton njerëzit, marrëdhëniet romantike dhe ato miqësore si prioritet.

4. Kur tregohesh i/e vëmendshëm/me me të tjerët, i dëgjon dhe i kupton ata, si dhe mban premtimet që u ke dhënë.

5. Kur zgjedh më të mirën për veten.

6. Kur e di vlerën tënde dhe merr atë që meriton.

7. Kur i fal të tjerët për gabimet që kanë bërë, por edhe e limiton prezencën e tyre në jetën tënde.

Leave a Reply

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *